Κατάργηση συνεχούς παρακολούθησης στοιχείων στο Netflix

Ο παρακάτω οδηγός εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να καταργήσετε τη συνέχιση της παρακολούθησης αντικειμένων στο Netflix, ώστε να μην εμφανίζονται πια στην αρχική σελίδα του ιστότοπου.

Μόλις αρχίσετε να παρακολουθείτε ταινίες ή επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών στο Netflix, προστίθενται στη λίστα συνεχούς παρακολούθησης που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του Netflix.

Η βασική ιδέα πίσω από τη λειτουργία είναι να εμφανίσετε εκπομπές και ταινίες που ξεκινήσατε αλλά δεν έχετε τελειώσει ακόμα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να τις παρακολουθείτε με ένα κλικ στην αρχική σελίδα. Αυτό το καθιστά πιο άνετο από το να πρέπει να εντοπίσετε ξανά την εκπομπή ή την ταινία στο Netflix για να συνεχίσετε από όπου και αν αποχωρήσατε.

Αυτό λειτουργεί τις περισσότερες φορές, αλλά δεν θα σας βοηθήσει αν δεν σας αρέσει μια εκπομπή ή μια ταινία και σταμάτησε να βλέπει σε μέσον. Επίσης, συμβαίνει κάποιες φορές τα στοιχεία να μην αφαιρεθούν από την καταχώριση ακόμα και αν έχετε παρακολουθήσει το βίντεο μέχρι το τέλος.

Κατάργηση συνεχούς παρακολούθησης στοιχείων στο Netflix

Η ίδια η καταχώριση δεν παρέχει την επιλογή να αφαιρέσετε μια εκπομπή ή μια ταινία από αυτήν και ενώ θα μπορούσατε να την παρακολουθήσετε εντελώς για να την αφαιρέσετε, δεν είναι η καλύτερη επιλογή να αντιμετωπίσετε το ζήτημα.

Η μόνη επιλογή που πρέπει να καταργήσετε στοιχεία από τη λίστα συνεχούς παρακολούθησης στο Netflix είναι να τα αφαιρέσετε από το ιστορικό προβολών.

Διαχειριστείτε το ιστορικό προβολής

Κάντε το παρακάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό προβολής στο Netflix:

  1. Κάντε κλικ στο όνομα ενεργού προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Λογαριασμός από το μενού.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα "Το προφίλ μου" στη σελίδα που ανοίγει και κάντε κλικ στη σύνδεση "Προβολή δραστηριότητας" εκεί.

Αυτό ανοίγει το ιστορικό προβολής του προφίλ, το οποίο απαριθμεί όλες τις εκπομπές και τις ταινίες που παρακολουθούνται με χρονολογική σειρά ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα στοιχεία. Η λίστα δεν κάνει διάκριση μεταξύ των βίντεο που έχετε παρακολουθήσει από την αρχή μέχρι το τέλος και εκείνων που δεν έχετε τελειώσει.

Για να καταργήσετε μια εκπομπή ή μια ταινία από τη λίστα συνεχούς παρακολούθησης, εντοπίστε πρώτα τη σελίδα στη σελίδα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και έχετε δυσκολία να βρούμε την εκπομπή ή την ταινία, πατήστε Ctrl-F για να ανοίξετε τη σελίδα και βρείτε την αναζήτηση για να βρείτε το στοιχείο.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο x δίπλα στο στοιχείο για να το αφαιρέσετε από το ιστορικό προβολής. Αν το στοιχείο έχει πολλά μέρη, αυτό συμβαίνει εάν είναι μέρος μιας εποχής, για παράδειγμα, θα λάβετε μια ερώτηση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε ολόκληρη τη σειρά από τη δραστηριότητά σας. Αυτό είναι χρήσιμο αν εμφανίζονται πολλά στοιχεία στη λίστα συνεχούς παρακολούθησης ή σε άλλες περιοχές του Netflix.

Σημείωση : Η κατάργηση ενός στοιχείου από το ιστορικό προβολής θα το καταργήσει από το ιστορικό σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο Netflix. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις συστάσεις στο Netflix. Επιπλέον, η Netflix σημειώνει ότι ενδέχεται να χρειαστούν έως και 24 ώρες για να καταργηθεί ένα στοιχείο από τη δραστηριότητα προβολής.

Χρειάζονται συνήθως λιγότερο από 24 ώρες για να αφαιρέσετε ένα στοιχείο από το ιστορικό προβολής. Όταν συμβεί αυτό, το αντικείμενο αφαιρείται επίσης από τη λίστα συνεχούς παρακολούθησης.

Χρήση προφίλ

Είναι λογικό να χρησιμοποιείτε προφίλ στο Netflix, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε μόνο την υπηρεσία αλλά και με άλλους. Τα προφίλ σας επιτρέπουν να διαχωρίζετε το ιστορικό προβολής και επομένως και τις συστάσεις και τις προτάσεις σας καλύτερα.

Τα ζευγάρια ίσως θελήσουν να δημιουργήσουν τρία προφίλ, για παράδειγμα, ένα για κάθε μεμονωμένο χρήστη και ένα για αυτά μαζί.

Δημιουργείτε νέα προφίλ με ένα κλικ στο εικονίδιο χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία και την επιλογή διαχείρισης προφίλ από το μενού.

Κάντε κλικ στο προσθήκη προφίλ για να προσθέσετε νέο και να το ονομάσετε ανάλογα για εύκολη διάκριση. Το μόνο που μένει είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε φορτώσει το σωστό προφίλ όταν έχετε πρόσβαση στο Netflix.